Volgers

Mijn Andere Pagina's

vrijdag 3 augustus 2012

weer terug//back again..

Na een hele poos stilte ben ik er weer... een niet zo fijne periode achter de rug en geen zin in miniën... een drama op het forum met het gevolg dat ik er zonder enige mededeling er af ben gezet/gegooit... zo gaan we tegenwoordig met mensen om.. niet om een weer woord te vragen maar gelijk partij kiezen voor een of 2 roddelende mensen die nog meer roddelen achter de rug van die gene die mij er dus uit gegooit hebben... en nu zogenaamd weer dikke vriendinnen zijn terwijl ik weet dat ze daar flink over hebben zitten roddelen bij een van onze knutsel middagen..zelfs van een knutselvriendin van haar waar ze nu weer mee knutselen.. maar ook dat zal wel weer uitkomen en goed komen,.. tenslotte maak je het gezellig waar je dan ook ben.. gelukkig hebben we een nieuw en leuk forum opnieuw opgezet en kunnen we samen gezellig knutselen en kwebbelen.. deze maand is het toch wat minder goed met mij..in deze maand was mijn mamma jarig.. en ik mis haar zo erg.... je lijft tenslotte toch een kind van je moeder... maar vandaag weer eens geknutseld en een jurk op een paspopje gemaakt.. ben er wel tevreden mee... some problems and a sad time .. a long time not been present this month would have been my mother's birthday .. and I miss her so .. you are a child of your mother how old you are ... even though my mother is no longer with me ... I hope she is in heaven ... Today I made ​​a white dress .. with lots of ruffles .. for a ... mannequin Hugs Marja b

7 opmerkingen:

Dwaallicht zei

Marja het is een schitterende jurk geworden.
En ja je mama, ja dat is een ramp sterkte meis.

Xandra zei

Hoi Marja,

Je moeder kun je nooit missen hoe oud je ook bent...

Je hebt een prachtige jurk gemaakt en ik zou me niet te druk maken over de roddeltantes.

Gewoon lekker je eigen ding doen en genieten van je hobby.

Fijn weekend Xandra

Sandra zei

Heeey Mar, Wat een prachtige jurk is dat geworden zeg!
Ik kan me voorstellen dat je je mama mist, sterkte deze tijd!
Ach ja, dat forum, paranoiede relnichten bestaan he. Jammer dat het soms iemand is, waar je het niet van verwacht.
Hele dikke knuf hoor,
Sandra

Roelie zei

ik snap helemaal wat je bedoelt met het gemis van je moeder.... Soms lijkt het even mee te vallen maar het volgende moment is het heel heftig.
Jammer van het forum maar hopelijk is dit makkelijk achter je te laten.
Je jurk is schitterend!
Groetjes, Roelie

Wyrna Christensen zei

Hello
It is hard to go through life without its mother. Good for you that you are so amazing creative.

Which adorable dresses you made. They are so conducted, I am totally spellbound.
hugs
Wyrna from AFairytalecometrue

Ingrid zei

Ja meisje er bestaan nu eenmaal mensen die er plezier in scheppen andere mensen tegen elkaar op te zetten. Links laten liggen en doorgaan.
De leegte die een geliefd persoon achterlaat bij zijn/haar overlijden is enorm. Maar geloof me de tijd zwakt die scherpe kantjes af en er blijft een fijne herinnering over.
Sterkte Marja.
De jurk heb je prachtig gemaakt, heel luxueus.
lieve groetjes
Ingrid

maria l. zei

Una auténtica maravilla!